Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J27a62n 77Z23i25e22g69l26e83r

16. 11. 2017 16:23

Normalizační kádry jako Žantovský si vyznamenání nezaslouží. Karma.

0 0
možnosti

Nojo no, to už je u MZ běžné. Víc ně dostalo vyznamenání Gerharda Schrödera.

Plní funkci předsedy dozorčí rady společnosti Nord Stream, která usiluje o zdvojení plynovodu Nord Stream, kterým proudí velká množství zemního plynu z Ruska do Německa.

29. září 2017 byla nově ustavena dozorčí rada velké ruské naftové společnosti Rosněfťu. Ruská vláda nominovala do ní Gerharda Schrödera, který byl posléze zvolen předsedou této dozorčí rady. Za tuto svoji novou fukci byl Schröder v Německu kritizován.

0 0
možnosti

Parlamentní listy nemají cenzuru nebo autocenzuru jako je v řadě jiných médií, zvláště u ČT. Až se naučíte rozeznávat mezi komentářem a zprávou o události, takový článek už nenapíšete.

Správně Vám to napsal p. Šťastný: přestaňte se hrabat v prvohorách; a když chcete být tak silně zásadový a nepromíjející, měl byste začít v té pyramidě, dle vás provinilců, od shora. Než by došla řada na p. Žantovského, mnohokrát byste vyměnil náplň do propisky nebo do tiskárny.

Více je třeba se podívat na tvorbu, co píše; jaký má názor a pak se třeba vůči němu i vymezit; to vše dle známého faktu, že diskuse obohacuje a tříbí názory. Z jiného pohledu bych musel dát Zemanovi za pravdu: závist.

3 0
možnosti
Foto

... za zásluhy o stát či kulturu a umění těžko, za odměnu kvůli podpoře Zemana, a podle Zemana - ano. Je to vskutku prosté, prostější to ani být nemůže - těžko se pak divit tomu, co je za "humbuk" okolo udílení vyznamenání. Proč se někdo diví tomu, že se podobné frašky, mnozí nechtějí účastnit, ale (ne)zůstává záhadou, bohužel. VámR^

4 1
možnosti
Foto

A ještě malá faktická: Dorůžkové nebyli bratři ale Lubomír-otec a Petr-syn.

3 0
možnosti

Jen malé upřesnění: Petr Žantovský i další ocenění je 28. října ve Vladislavském sále nepřebírali z rukou prezidenta, jak bývalo doposud zvykem, ale z rukou úředníka Miroslava Sklenáře. Na tuto skutečnost upozornil bývalý šéf protokolu Jindřich Forejt, který uvedl, že se tak stalo vůbec poprvé, čím byla porušená prastará tradice panovníků... (A to nebyla jediná letošní inovace tradičního ceremoniálu)

Za připomenutí "zásluh" smutně proslulého Petra Žantovského dík a karma!

11 2
možnosti
Foto

Poněkud přeháníte.

4 2
možnosti

P52e24t91r 11T57o46m62e37k

31. 10. 2017 16:19

Nepřehání ani trošku. Byl jsem pravidelným odběratelem Melodie, vím, jak to původní redaktoři prožívali, byl jsem trochu ve styku s Jiřím Černým. Petr Žantovský je celoživotní, odporný křivák. Vám to imponuje?

3 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik