Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J71a45n 72R65á44ž

19. 10. 2017 17:15

Citát pražského drožkáře: "Jasně si musíme upravovat ceny turbo taxametry. Jinak bychom nevydělali". Jinými slovy, byli by na tom stejně jako drožkáři-zaměstnanci s fixní mzdou a prémií za ujeté kilometry + "díško", jak jsou odměňování taxikáři v normálně fungujících zemích.

Ať pražští taxikáři blokují stále častěji a aby příště zablokovali celou Prahu, zabránili fungování MHD a nechali vytvořit obrovské kolony jak na "magistrále", tak na jižní spojce, u "řetězáku" a všude, kde to Prahu bude bolet. Myslím to doopravdy. Takový protest jedině naštve Pražany tak, že donutí magistrát, aby konečně zavedl v Praze systém taxislužby, kde za předraženou jízdu bude drožkáři okamžitě odebrána licence a udělena pokuta min. 50tis.Kč.

Chcete-li vědět, jak funguje taxi v NY, podívejte se na http://www.cestovani-po-usa.cz/new-york/new-york-taxi-usa-amerika.html

Taxikáře lze mít pod kontrolou, ale to by nemohli být na jejich výplatní listině radní a úředníci z pražského magistrátu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik