Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

vůbec nechápu proč se vůbec o nějaké dvou rychlostní Evropě mluví............v USA nejsou všechny státy stejně ekonomicky vyvinuté.......a ani v Německu tomu tak není......všechny státy Německa platí do společného žoku..a ti, kterým to moc nejde dostanou největší podpory a nejvíc platí Bavorsko.....a příživníkem je často Berlín a Bremen.........ale funguje to, protože jde o jiný a to vyšší princip.. o sociální pohodu, která zabrání závisti a nedá vzniknout sociálním nepokojům.......

A klid ve společnosti je důležitý...jak vidíme, když se to nepodaří........a vidíme to v USA, ve Francii a tak podobně.........a to nemluvím o zemích jako je Jemen....a další...

V Evropě prostě vždy budou lidské skupinky , které toho umí víc než ty druhé...ale přece nezastřelíte syna jen proto, že neumí to co umíte vy...naopak, jdete mu pomáhat..........a Evropa se musí stát jednou rodinou bez závisti ale se snahou pomáhat si navzájem................a my si zatím nemůžeme stěžovat ty vyvinutější část Evropy nám pomáhá již od převratu...a když to vezmeme ještě kousek dál tak také..protože převrat byl naplánován a proveden tajnými službami západu........těm může především poděkovat za náš vyšší životní standard.............a teď se už musíme starat sami........

1 0
možnosti

P76e25t19r 59Č47a52d89a

28. 9. 2017 10:30

Pěkná pohádka, postavená na několika mylných informacích a předpokladech.

0 0
možnosti
DT

Dvourychlostní Evropa - jako že Německo, Francie a Anglie a pak zbytek světa?

Anglie už s námi nechce nic mít - a Francie na to nemá. Takže dvourychlostní Evropa znamená Německo a na druhé straně ten zbytek světa. Voila. Makron chce to samé, co AfD. R^:-)

3 0
možnosti
JH

J93a91n 79H79l71e70d30í23k

27. 9. 2017 22:19

MACARONE--- s takovým množstvím černých mohamedánů se můžeš tak akorát dožít úplného krachu a totálního rozpadu už neslavné Francie.-- Plánuješ vyhnat polské instalatéry, slovenské tesaře a české poskoky, ale nemáš vůbec žádnou náhradu. A přemnožení šíité už plánují chrám Sacre Coeur změnit na mešitu!!

4 0
možnosti
JL

Spěchat mohou, ale na Čínu nemají - ta časem ovládne svět a Francie bude jakýmsi bezvýznamným státečkem na západním pobřeží slabé Evropy. Macron je žvanil. Současní politici jsou ve funkci pár let, proto ani nemohou být státníci, jako to bývalo. Politici dříve měli dlouhodobé vize, což ještě nezmamená, že se totálně nemýlili - jako třeba TGM - maloval si demokratickou Evropu a místo toho se dotavaly dva totalitární systémy - komunismus ještě dojíždí. Problémy budoucnosti můžeme hledat v Africe a v islámismu.

2 0
možnosti
Foto

Jsem zděšen samolibou suverenitou diskutujících, občanů destimilionového východoevropského státečku, který v uplynulých 100 letech změnil pětkrát své hranice, sedmkrát název, 41 let byl totalitním kriminálem pro své občany a ani ministr zahraničí neví, zda mu říkat Czech Republik nebo Czechia, případně jinak. Kde se u nás v Čechách bere to pošklebování zemi, která 1500 let byla spolutvůrcem evropských dějin i kultury. Kdyby 70 milionů Francouzů dalších 500 let jen sedělo v bistru a popíjeli "café", stále by nám to nestačilo, abychom je dohnali ve všem, co Evropě přinesli. Trochu pokory a sebezpytování by nám neškodilo - 400milionová / s Británií 500 milionová/ Evropa je gigantické dílo a namísto přihlouplých posměšků zpoza šumavských hvozdů by se slušelo kromě neplodné kritiky i přiložit ruku k dílu. Zatím se zdá, že nejsme schopni /na rozdíl od jiných postkomunistických zemí/ ani vyčerpat desítky miliard dotací, které nám ta zlá EU nabízí.

2 9
možnosti
PH

A proto si jako první vezmete k sobě domů migranta. :-P

1 0
možnosti
JS

Zbyva jeste Treti liga, kam by patrilo zbankrotovane Recko a trestna lavice pro ty staty, ktere nechteji solidarne prijimat nelegalni migranty. Ty uz by si nesmely podle Makrona ani skrtnout.

2 0
možnosti
MT

Furt me neni jasne KAM tak ta "vysokorychlostni" evropa specha a v cem ta "vysokorychlost" spociva ?!? Ze by v rychlosti prijimani migrantu nebo rychlosti implementovani EU centralni totalitni diktatury ??

13 0
možnosti
PV

Na internetu se o tom pise docela dost. Google je vas pritel R^ Jen do toho ;-)

0 0
možnosti
Foto

My jako Česká republika, především nálada obyvatel, jsme evropsky asi jedna z nejskeptičtějších zemí. Ostatně ty komentáře tady to už ukazují. Pokud bychom měli trvat na tom, že celá EU musí postupovat jednotně, tak asi budeme fungovat jenom jako brzda. A v tom případě nemáme nejmenší právo nějaké skupině zemí bránit, pokud se chce integrovat rychleji. Je to jenom jejich věc. A oni to udělají. Je pak jenom na nás, jestli v tom chceme být s nimi, nebo ne. Se všemi klady i zápory.

1 3
možnosti
SB

Já nechápu, o jakém našem tvrání na tom, že Evropa musí postupovat jednotně, mluvíte.

To oni chtějí postupovat jednotně a cpát nám sem lidi, které nechceme.

5 1
možnosti
KS

K74a65r83l67a 72S92u28c57h12á

27. 9. 2017 15:56

....a nemůžu věřit člověku, který se pořád nechává fotit se svou babičkou

7 0
možnosti

Možná myslel 2 rychlosti příjmu afrických inženýrů. A nejpravděpodobněji sám neví, co myslel.

8 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik