Diskuse

Italský experiment je opravdové oživení ligy, je to fešák!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J90i32ř79í 17F96o65g81e78l

27. 8. 2017 22:34

Vaše slávistická starost o Spartu je až dojemná, pane Havránku.

Mě by více zajímalo, proč jste stáhl váš poslední blog o hanících pokřicích?

0 0
možnosti
JS

Domnívat se, že může kvalitně hrát tým, kde nejsou hráči seriozně honorováni, kde koupené "hvězdy" mají řádově vyšší plat je naivní. Z takto sestaveného týmu nelze vytvořit kolektiv. A fotbal je kolektivní hra.

2 0
možnosti
JL

Včera jsem se díval na první poločas a bylo to pozoruhodná bída. Chvíli jsem měl pocit, že Spaťani stávkují...Tentýž pocit jsem měl v minulém ročníku. Sparta jako by měla na víc, ale nejde to a nejde, nebudou hrát pořádně a nebudou. Nejsou náhodou začarovaní? Možná by to chtělo šamana nebo psychiatra. Brno vyhrálo, ale nehrálo nic - takže radovat se sice můžou, ale příště odhaduju je porazí klidně Jihlava. Sparta se může dát dohromady, ale je to black box - hodně nevyzpytatelný. Každopádně pro sázkaře zajímavý - kdo vsadil na Brno, vyhrál balík, ne? :-)

0 0
možnosti

Vypadalo to jako kdyby měli rádi jen vlastní polovinu a navíc jim trenér řekl, že za humny je drak;-D

1 0
možnosti
RJ

R66a63d75e40k 98J21a27r41o91š

27. 8. 2017 12:16

Celá ta nákupníá horečka, kterou rozpoutaly Slávka a Sparta byla jedna velká šílenost. Naprosto zbytečná.

Do té doby se českému klubovému fotbalu celkem dařilo (12. místo v koeficientu UEFA) míněno ve srovnání se zeměmi jako Maďarsko, Polsko, Slovensko, Skotsko, celá Skandinávie, celý Balkán, celé Pobaltí. Dostali jsme se s podstatně nižšími klubovými rozpočty na úroveň Rakouska a Švýcarska, což považuji za úspěch.

No a po těch nákupech to vypadá, že půjdeme dolů... Slávka a Sparta v pohárech - darmo mluvit...

0 0
možnosti
VH

Je to tak, a to je v době kdy jsme mohli nakouknout přímo do LM. Vypadáváme s Kyprem, Srbskem, Albánií a v Rumunsku otevírají šampíčko když nás dostanou...Rv

2 0
možnosti
Foto

Já tomu samozřejmě moc nerozumím, ale včera mi manžel dával přečíst jeden diskusní příspěvek, který mě rozesmál:

"Martin Kuliš 46666

Jedno se musí Italovi nechat. Musí to bejt skvělej herec. Přesvědčit toho východoevropskýho miliardáře, aby zaplatil výstupní klauzuli, shrábnout provize od agentů za koupi absoluních nekopů, zabezpečit svoje kamarády z realizačního týmu, a přitom nemít ani ánunk o trénování. Připomíná mi to film Catch me if you can :)" :-)

9 0
možnosti
VH

Také jsem to četl a naprostý souhlas. Tak si někdy říkám, co asi trenérská sedmička celé dny řeší...R^:-)

0 0
možnosti
MB

Když Slavia a Sparta začala nakupovat - říkám si - s nimi nemá smysl hrát ! Výsledky Olomouce i Baníku - nováčků , nyní i Brna, pak ukazují ! Předpisy účetnictví jsou šťastně, obohaceny ! Ty velekluby pak hrají dobrou roli, pouze ke snížení daňového základu vlastníka. Tomáš Rosický, bývale dobrý hráč ... To je třešně na dortu - nejde o hráče, jde o účetní položku, odpisu . Ta vyjadřuje, jakým způsobem je majetek v průběhu času opotřeben. Čili , jako ošeťavnatění suché teorie ekonomie pak dobré ! Každopádně jde o věc vlastníka ... Investice, jako předpoklad zisku - jistě, zatím je zmařena, takový hezký krach ... :-)

1 0
možnosti
JL

Kdo to říkal, že prachy se musej točit?

1 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že hlavním problémem Sparty je italský trenér. Problém bude hlubší stejně jako u celého českého fotbalu. Sparta teď nakoupila řadu hráčů a každý tým musí mít čas na sehrání. Hlavně, že Tomáš Rosický je na té lavičce náhradníků stále nepostradatelný.

1 0
možnosti
TB

Problém je podle mě ve vedení klubu - takže nejdřív by měl Křetínský vyhodit GM a všechny ostatní z vedení......

1 0
možnosti
JL

Někde jsem četl, že místo trenéra ve Spartě bude jako třetí cena v tombole na hasičském plese v Horní - Dolní.

4 0
možnosti