Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vladimíre, tady jsi mě, až na toho neoprávněně napadeného Šilhavého, příjemně překvapil. Např. kritiku Berbra, zachránce Plzně z hlediska konkurenceschopnosti zatím v 1. lize, jsem opravdu nečekal. R^

0 0
možnosti

Problém dle mého názoru je, že Slávia, Sparta a Mladá Boleslav byly v době předkol dost mimo formu.

A je potřeba zdůraznit, že předkola jsou hodně ošidná - třeba Belgii a Holandsku letos vypadly v předkolech všechny jejich týmy - přitom loni byl Ajax ve finále EL a Anderlecht vypadl ve čtvrtfinále po výborném výkonu s pozdějším vítězem ManU.

V předkolech letos dále vypadl třeba Freiburg, Bordeaux nebo Glatasaray a Fenerbahce.

Crvená zvezda, která vyřadila Spartu v dalším kole vyřadila ruský FK Krasnodar a albánský Korce, který vyřadil Mladou Boleslav, prošel v dalším kole přes Dynamo Záhřeb - oba týmy jsou tedy ve skupině EL a úplná "ořezávátka" to tedy nebudou.

Je dobře, že příští rok začne liga dříve - naše týmy tak budou mít v době předkol za sebou minimálně 1 až 2 ligové zápasy a budou rozehranější.

1 0
možnosti

Kdyby naši borci, v I.B. třídě, za celý zápas netrefili branku, tak bych si myslel, že to prodali a asi by to s fandama v hospodě neměli vůbec lehké.

Vidím, že v Lize mistrů je to asi jinak. Holt, my jsme jen blbí vesničani. Ještěže nám to pan Šilhavý, skutečný odborník, vysvětlil.

0 1
možnosti

Tak jsem viděl jen sestřih, neb nemám o2, a vidím, že slávisti dali minimálně pět střel těsně vedle - tak já být trenér jim řeknu: Kluci, nesnažte se to dávat k tyči nebo pod břevno, protože to konpete do háje - dávejte to radši do branky. Taky by měli evidentně dostat dobrého psychologa, který by je zbavil strachu z toho dát branku. Maj tam jasnej blok. Je to opravdu někdy legrace dívat se na české fotbalisty a pak vidět jak jiní národové sázej jednu branku za druhou. U nás se všechno hraje na tlak a na sílu - a v lepších ligách se hraje uvolněně, kreativní přihrávky. Jenže fotbalisti jsou fotbalisti, vysvětluj jim něco.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS