Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jojo nejlepší český kombík je korejský vůz montovaný v korejské firmě slovenskými a rumunskými dělníky..kdyby blbost kvetla.

1 0
možnosti

Bernard si musí zašít očko na punčoše. Je to neetické. Ale nohy má sexy.;-DR^

1 0
možnosti
Foto

myslím, že co se ošklivých reklam týče, tak na Hornbach nikdo nemá;-(

1 0
možnosti
Foto

Nevím zda všechny ty, dle mého debilní, reklamy Hyundai jsou dílem českého zastoupení firmy nebo jejich korejských šéfů. Dokonce jejich "česká" auta snad do dnešních nových modelů neuměla zobrazovat údaje z palubního počítače česky.

Nějak mi prostě nejde pod vousy moc korejských věcí. Přešel jsem, kvůli velikosti, na korejský telefon - myšlení jeho tvůrců jsem nepochopil (display velký - obrázek volajícího v kroužku průměru 1cm), televizor s internetem, který je, dle vyjádření českého zastoupení, určen pouze pro prohlížení statických stránek ze sítě (video nepřehraje) a řazení programů složitější než u předchozího "hloupého" televizoru stejné značky, které když si nastavíte tak se programy samy neaktualizují ( u starého se nově vysílající kanál zobrazil v seznamu, zde ne a pokud ho chcete musíte znovu nechat proběhnout ladění a martyrium uspořádání a přečíslování kanálů tak jak je chcete mít.

Prostě je to jiná "mentalita" výrobků i reklamy dobrá možná tak pro Korejce. Bernard je český a tak zdejší populaci zná, rozumí a ví jak zaujmout.

0 0
možnosti

P18e10t30r 39U78h66e47r

1. 8. 2017 13:39

Super, tahle reklama mě taky pobavila. Hyundai neřeším :-)

3 0
možnosti

J76i18ř34í 80A34l85e35x55a

1. 8. 2017 12:56

Vaše starosti a Rothschildovy peníze.....

1 0
možnosti

Fajn, budeme tu probírat jen volby a muslimy...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS