Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo chce ten si poradí, jak kdysi už řekl nějaký starosta - zruší nám vyhlášku, tak napíšeme novou ;-D.

0 0
možnosti

Je to obyčejný alibismus vedení města a obyčejná neschopnost policie v problémových lokalitách dělat práci na kterou je z našich daní cvičena a vybavena. Každý je předposraný ze soudů a z právníků natolik,že už rezignuje na práci na kterou má výcvik a k dispozici obušky,spreje,pistole,nebo bojového cvičeného psa! Tak tu policii zrušme. Myslíte,že bude klid ve Šluknově s nějakou vyhláškou?

Dneska už může vedení města klidně někoho i "vystěhovat",ale radši si vyčůraně hraje na nějakou absurdní iluzi,že romové okamžitě budou číst vyhlášky. Na jak dlouho?A jak dlouho je budou respektovat? Dnes je zákon o veřejném zdraví a rušení nočního klidu ve všech městech! V kolika městech je denně porušován jenom obyčejným odchodem z hospody,aniž by si dotyčný sedl na trávu? Většinou jdou v hloučku uprostřed silnice a řvou.Hlavně že mají dispečeři na co koukat v kamerách.

4 1
možnosti
Foto

A25l48e62š 96M88e36r85t21a

14. 7. 2017 13:36

To, že si město a policie umyjou ruce přece není žádné řešení. V rámci boje s nepřispusobivými spoluobčany se likvidují lavičky, nebo jako u nás, alespoň ty s opěradly, což jim sice znepřijemňuje život, ale hlavně to omezuje většinovou společnost, pro kterou je občanská vybavenost budována. O mizerném přístupu obcí v boji obcí s nepříspusobivými jsem psal už v roce 2015 možno dohledat na: http://alesmerta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=480687

6 0
možnosti
Foto

ta vyhláška nic neřešila.

Tím, že zakáži někde sedět, problém s nepřístojným chováním některých lidí, neodstraním.

4 0
možnosti
Foto

To jsme to dopracovali, hlučící netáhla, kteří se mohou v noci bavit, protože ve dne mohou spát mají větší ochranu než pracující lidé, živící svými daněmi ombudsmanku a celou tu bandu nahoře.

13 0
možnosti

P22e65t90r 53D91r64a35p90a72l

14. 7. 2017 13:02

jasně, a budete to tvrdit i tehdy, když si někde na výletě sednete na klandr nebo otevřete na náměstí pivo a dostanete pokutu?

3 3
možnosti

J98a18n 86R24á36ž

14. 7. 2017 12:53

Paradoxem dnešní doby je, že osoba vykazující znaky bolševika se stala ochráncem lidských práv.

A tento paradox vyvolává další, že za lidské právo je bolševikem považováno rozdělávání ohně na trávě před domem a rušení nočního klidu menšinou, ale lidským právem není nerušený noční klid většiny.

16 0
možnosti

P47e32t26r 85D61r92a71p66a10l

14. 7. 2017 12:41

nesouhlasím. všechny problémy, které popisujete, jsou už už řešeny v rámci zákonů a je tedy problém radnice, že je nedokáže svou represivní složkou řešit. problém je ale v tom, že co město, to jiné vyhlášky a běžný občan nemá šanci je dodržovat, i kdyby nakrásně chtěl. Místo faktického řešení problému se z toho stávají pasti na turisty a zdroj financí pro radnice z pokut. jeden příklad: Město Přerov mělo tzv. zaplachtovací vyhlášku (auta převážejií sypký materiál ,musela mít na území města plachtu) a US ji zrušil ze dvou důvodů: 1. toto už řeší zákon o provozu 2. řidič není povinen se seznamovat s místními vyhláškami všech míst, kudy projíždí. Na stejném principu tedy byla zrušena vyhláška ve varnsdorfu a měly by být zrušeny i všechny podobné vyhlášky po celé republice (např. o pití alkoholu atd)

5 2
možnosti

A už jste prožil noc s fiestou minority pod okny? Asi ne. Měla jsem tu čest. A jak je v tomto státu běžné, minorita je chráněný druh. Každý, komu se nelíbí jejich "chování" je rasista.

10 0
možnosti

Nezlobte se, ale domnívám se že osobní svobodu je nutné klást výš, než neschopnost policie věci řešit.Rv

3 2
možnosti

Osobní svoboda je rušení nočního klidu? Má policie možnost zasáhnout proti dvaceti opilým výtržníkům? Pokud by se jí to povedlo, pak jsou všichni zúčastnění policisté postaveni mimo službu a vyšetřováni, pokud by se zásah nepovedl platí totéž. A nedej bože, kdyby měl některý z výtržníků bouli (kterou mohl mít i před zásahem).

8 3
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik