Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jsem ještě schopen práce, tak se kverulantům a stěžovatelům věnuji podstatně více, protože nemám čas řešit jejich zbytečné stížnosti!

:-)

0 0
možnosti
VV

Jen se divim, jak na to prichazeji lide co tvrdi ze Ceska republika ma nejlepsi zdravotnictvi na svete. Mel jsem tu smulu byt pred deseti lety sestrelen u Slap jednim soukromym podnikatelem, ktery nejdrive ujel a po vypatrani policie ( vsechna cest) nebyl schpen se udrzet na nohach, a nasledovne odvezen sankou do jedne nemocnice v Krci. Vysetreni a pobyt tam patri k jednem z nejhorsich zazitku meho zivota.

1 1
možnosti
Foto

No a teď srovnejte ještě cenu a efektivitu..... Tedy s čím jste přišel, co všechno se za kolik peněz a času vyšetřovalo a k čemu to nakonec bylo dobré (t.j. s čím jste nakonec odešel).

0 1
možnosti
VH

V lednu komplet i s krevním rozborem jenž pan doktor přivezl přes 2 vesnice a s třemi léky 19 E. Tady 274 Kč.

0 1
možnosti
JE

Zkušenosti jsou různé: mně po velmi těžkém úrazu hlavy a mozku naše zdravotnictví zachránilo život...děkuji nemocnici Homolka a za následnou péči nemocnici Příbram

1 0
možnosti
PK

Ale to je převážně odborný problém a přístup k pacientovi. Za to asi "Babiš" (myslím obecně politiky) moc nemůře.

0 0
možnosti
VH

Já netvrdím, že za to může Babiš. Jen s odchody sester a lékařů za lepším bude pro nás hůře.

1 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik