Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Ano, činnost podle blbých zákonů, nařízená hlupáky, prováděna trapáky a ty největší "ynteligenti" o tom informují. Chce se mi https://youtu.be/PvP2ehmq2wo

3 0
možnosti
ZZ

správný postřeh, naší chrabří hoši od policie si kontrolu alkoholu na šlapadlech mohou dát do seznamu toho, co jim jde nejlépe - měřit rychlost za bukem, pacifikovat v civilu chodce přecházejících na červenou aj. tam kde se např. střílí ať raději nechodí. zajímalo by mě, jestli je rekreant na šlapadle povinen zastavit na pokyn pochůzkářů na břehu, co by udělali, kdyby "společensky nebezpečný", odšlapal doprostřed rybníku? nebo přešlapal rybník a n druhém břehu vystoupil a odešel povolali by zásahovku na motorových člunech, odstřelovače nebo kukláče?

3 0
možnosti
KB

K96a96r12e77l 38B89o25k

6. 7. 2017 23:28

Je to velice smutné, ale máte stoprocentní pravdu. Rozbité auto za 4 miliony, nic se neděje, ale pivo na šlapadle je malér. Karma.R^

6 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu, i když ta Vysočina na závěr už byla zbytečná - Zeman určitě tuhle nesmyslnou šikanu nevymyslel.

8 0
možnosti
VH

Ale jo, souhlas, jen mě štve jakým směrem se činnost Policie ubírá....na šlapadle bych je fakt nečekal.

1 0
možnosti
VV

Policie musi vydelat ministru vnitra na vyplaceni odchodneho pro uspesne detektivy vyhozene protoze odkryli korupci na tomto ministerstvu a nejen na nem. Korunka ke korunce a pan Chovanec to ma doma.

6 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik