Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Zeman prokazal, tvrzeni, ze byvaly komunista je neco jako byvaly cernoch ...

7 0
možnosti
Foto

Tak podobné spolky jako sudetoněmecký landsmanschaft, nebo Klub českého pohraničí nemají nic společného s komunismem, který je internacionální, ale s geopolitikou. Konkrétně ve vztahu k Sudetům nelze na komunisty jako komunisty házet obojí: 1) správnou (oprávněnou) snahu odevzdat Sudety Německu na základě práva na sebeurčení národů; 2) stejně tak správnou (oprávněnou) snahu udržet Sudety v Československu na základě principu územní celistvosti.

Totéž se týká Krymu, Kosova (násilím odtrženého od Srbska, a tedy neplatné) atd. atp. Všude mělo rozhodovat referendum. Nebo požadavek jeho opakování.

Srbsko mělo být ukecáno mezinárodním společenstvím, že je lépe předat Kosovo Albánii, než se trápit s výraznou albánskou menšinou. Ale nikdy se tam neměla objevit hrozba použití síly. Totéž třeba Narvick v Pobaltí.

0 4
možnosti
PB

Ten váš článek, je docela dobrý.

Hlavně je vtipná ta předposlední věta. Použít pojem čest v souvislosti se Zemanem opravdu aspiruje minimálně na vtip týdne.

7 0
možnosti
Foto

No, já bych řekla, že ten spolek si zaslouží ještě horší věci, než pozdravný dopis od Zemana ;-D

13 1
možnosti
ZB

Ano,ten dopis si jistě zaslouží,jsou to jeho věrní voliči,taková ta směska komunistu,vzdychaču po "starých zlatých časech" a rusofilních "vlastencu",to je věrná družina voliču Zemana....

16 0
možnosti
AM

A23d46a47m 12M96a96l90ý

15. 6. 2017 11:59

Je vidět, že rudé trenky zavláli na hradě zcela oprávněně a vystihli podstatu současného prezidenta.

15 0
možnosti
Foto

No, prezident Zeman kandidovat může - to nelze nikomu zakazovat, jen platí, že myslící a čestní lidé, ho nemohou volit. A pokud ho volí, nemůže platit, že jsou čestní a myslící, snad jen, že by mysleli na sebe a staré zlaté časy před Listopadem. Bohužel, realita je jaká je. Vám karma. R^

14 0
možnosti
Foto

Co budete naříkat, jestli bude zvolen?

0 0
možnosti
Foto

Vrána k vráně sedá, rovného si hledá.

Ten kdo si v míru libuje ve střílení po utíkajícím člověku, je pro lidskou společnost nebezpečný.

12 0
možnosti
Foto

Jenom je zajímavé, že kardinál Vlk mluvil o té době jako o válce. Když začali k nám posílat k nám Britové ozbrojené a střílející agenty chodce, tak to byla přinejmenším hybridní válka jak vyšitá. A od nás startovala letadla, která bombardovala Káhiru.

0 6
možnosti
MB

Oprávněně se šije do Komunistů - Pak ovšem tvrdím, že nebezpečný není ten bývale mladý, který u šeříků vítal příjezd RA ! Ten se dá i pochopit ... Nebezpeční jsou ti - bez rudé knížky, se svým způsobem myšlení a konání ! Miloš Zeman z KSČ vystoupil ... Miloš Zeman z KSČ nevystoupil - Ty rudé trenky tam vlají a třepotají stále dál ... :-)

9 1
možnosti
VS

Zeman z KSČ opravdu nevystoupil. Až v roce 1970 byl vyloučen.

3 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik