Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dělat byznys těchto rozměrů je náročné a tuto tvrdou, ale kvalifikovanou práci nemůže dělat každý. Letadlo s Milošem Zeman je plné takovýchto kvalitních osobností, a to vytváří závist u těch méně schpných, kteří se do letadla nedostali. Samozřejmě je nesmysl brát na palubu různé tlučhuby novináře a neschopné parazity z mediální sféry. Proto teď tak vyvádějí a hlučí. Je zbytečné se tím zabývat, mainstream je plný kverulantů a podrazáků.

0 6
možnosti
JV

J45i31ř91í 64V94o94l73e97k

10. 6. 2017 0:18

a takhle to dopadá, když vynecháte prášky

3 1
možnosti

Jejda, to je porád nějakých komentářů, komunisti jsou tady přeci už od roku 1948 /ba ještě dřív/ dodnes daleko nejúspěšnější stranou s nejlepšími kádry, tak je jen logické, že jsou všude na špici. Koho byste tam chtěl mít jiného, nějaké disidenty či ty, kteří se za celých 41 let socialismu nedokázali prosadit?;-D

2 2
možnosti
VK

Kruh se uzavírá. proč Zeman brojil proti tzv. zákonu o šumavském národním parku?

protože tam Zbytek vlastní nemalé pozemky, o rodině Klausů nemluvě.

7 0
možnosti
Foto

Brojil proti tomu proto, protože to je paskvil.

2 2
možnosti
MB

Jezdit na výstavy - navazovat kontrakty , je samozřejmě v pořádku. Je ovšem otázka, zda normalizační tankista ... ? On , jak doba potvrzuje - všude dojede dozajista ! Obecně se říká - (zřejmě i platné) - M.Šlouf, byl mládežnický lotr ... Vasil Mohorita šel doslova uklízet - založil si firmu. Šlouf založil Zemák , výrazně Milošovi pomohl a měj na něj jistý - civilizační vliv. Po jeho prokletí a zavržení - óó, jak hradně charakteristické - Se vymnožily současné kreatury. Miloš neregulován, ego naopak ovíváno - pak se i jezdí a vyznamenává ... Vše má své tempo - Miloš končí ... :-)

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^Drobná bezvýznamná výhrada a upřesnění. Zbytek byl tehdy velitelem divize nikoliv brigády. :-)

8 0
možnosti
Foto

Takže schopný člověk, že? Jenom nějakému Hej, počkej, by to nedali.

1 3
možnosti
Foto

Expo 2017 je název mezinárodní výstavy, která se bude konat v hlavním městě Kazachstánu, Astaně. Titul pořadatele udělil Astaně Mezinárodní úřad pro výstavnictví 22. listopadu 2012. Neřadí se do kategorie světových výstav, nýbrž pouze mezinárodních. Hlavním tématem výstavy bude energie budoucnosti, bude se zabývat snižováním emisí, alternativními zdroji energie a budoucností energie. Událost potrvá od 10. června do 10. září 2017.

Expo 2017 bude první mezinárodní výstava, která se bude konat na půdě bývalého Sovětského svazu. Očekává se návštěva 5,5 milionu turistů a účast více

(!)než 101 států.

Stavby budov/pavilonů jednotlivých států zajišťuje Kazachstán, jednotlivé státy si tedy budou zařizovat pouze interiér pavilonů.[3] Bude zakázána přímá komerční prezentace firem.

Takže, asi tak, což je ovšem pro autora nepodstatné;-D

4 5
možnosti
VR

..a co jako, lumene?8-o

2 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik