Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J27a14n 39R45á30ž

11. 5. 2017 13:58

Babiš vlastní noviny. Jako majitel zcela samozřejmě ovlivňuje co se v nich píše. Novináři jsou zaměstnanci Babiše a tak mají dvě možnosti 1) Psát tak, aby byl majitel spokojen 2) Dát výpověď

Je na nás všech, abychom to vzali na vědomí a nežili v iluzi, že existuje něco jako objektivní nezávislá žurnalistika. Možná na webu, ale v novinách a TV rozhodně ne a už vůbec to nemůžeme čekat od novin, které patří Babidovi a od ČT!

Babiše nemusím a leze mi na nervy čím dál tím víc, ale v aféře kolem toho, že ovlivňuje novináře, se ho musím zastat. A za velké svinstvo​ považují, že si ho jeho zaměstnanec tajně nahrával, nahrávku sestříhal a poslal do světa před volbami. Takže toto je podpásovka a být Babišem, tak na to vůbec nereagují, protože každý politik se snaží ovlivnit média i když jim nepatří a ten humbug kolem nahrávek je jen divadlo pro blbce.

0 0
možnosti
Foto

MF Dnes pravidelně čtu a nevědět, že patřínepatří Babišovi, podle některých článků bych soudil, že noviny vlastní jeho nepřítel.

0 0
možnosti
ZH

Musím se opravdu smát. Jak hlouposti Babiše, tak tomu pohoršení některých.

Babiš pořád ještě nepochopil, že kdykoliv něco plácne o médiích, vždycky se mu to vrátí rovnou mezi oči. Jestli si někteří mysleli, že mafra půjde po svém majiteli a nechá jeho opozici na pokoji, tak by se měli nechat vyšetřit. Že Mafra půjde po zlodějinách bývalých vlád a hlavně socanů, kteří jdou po Babišovi od začátku, snad musí být jasné i tomu, kdo má IQ tykve. Jsou to novináři 2 deníků. Stejně tak jdou jiní novináři po Babišovi. Taková Zlámalová, kdyby Babiš celý svůj majetek věnoval nemocnici a ještě přidal obě ledviny i játra, bude psát, že si to odepsal z daní a ještě si za ty peníze nechal postavit mramorovou hrobku. :-)

0 0
možnosti
Foto

Abychom si to upřesnili.

Vy když budete majitelem firmy a zaměstnanec vás napráská úřadům.... taky si ho tam budete dál držet?

;-)

0 0
možnosti
JR

J75a55n 65R79á94ž

11. 5. 2017 17:56

No a o to jde. Takový podraz na zaměstnavatele je prasárna Já bych mu nechal dát pár ran bejsbolkou.

0 0
možnosti
MV

V podstatě to jen odkrylo špínu, kterou naše zkorumpovaná média dělají. Nahrávka ukazuje, že Babiš sbíral kompromitující materiály na protivníky a přes svá média je vypouští na veřejnost, když se mu to hodí.

Zároveň to i ukázalo, že jeho protivníci používají naprosto stejnou taktiku - také na Babiše vypouští nasbírané kompromitující materiály, když se jim to právě hodí.

A pak se všechna tato média diví, že lidé čtou alternativní média. Tam člověk aspoň nemá tak velká očekávání a jeho případné zklamání není tak veliké.

3 0
možnosti
Foto

Pokud mě paměť neklame v červnu 2013 skupinu MAFRA koupil Agrofert vlastněný Andrejem Babišem . Takže podle mého Mafra se rovná Babiš.

2 1
možnosti

Vy musíte být diabol alebo kúzelník, takovej objev. Anebo čtete vždy jen titulky?;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik