Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klause jsem rád neměl a věřil, že horšího už na hrad lid nepošle. A vidíte.

0 0
možnosti

J33a93r16a 18R30a61n69k

21. 4. 2017 23:40

Stale vice mi pripomina cimsi Donalda - petulant child:-)

0 0
možnosti
Foto

No, já si myslím, že Zeman to sám zvládne a na ty kýble nenávisti a pravdoláskařské špíny reagovat nebude. R^

Ale nelze vyloučit, že na tato svinstva adekvátně nereagovali lidé z jeho okolí. To by jim totiž musela narůst andělská křídla!

2 3
možnosti

J10a97r76a 96R81a50n65k

21. 4. 2017 23:42

...skvely jazyk, pravdolaskarska spina - jak jste to proboha lide vynalezli? Stale si stezujete jak Vas vlada okrada, sidi a lze a pritom uz nikdo nevi, jak pravda zni. Ale velka slova, jako kdysiRv

0 0
možnosti
Foto

Pokud se drahá polovička Zemana domnívá, že by měl být opět presidentem, což mě dost překvapuje), tak je to opravdu dobrý argument pro voliče, aby této její drahé polovičce dali svůj hlas. Kdo jiný pana prezidenta lépe zná?

0 2
možnosti
Foto

Nic nového pod sluncem. Je dlouhodobou tradicí v dobře zavedených demokraciích, že se na protikandidáty vždy vylévají kýble špíny. U nás už Langer se vyjadřoval za nadšeného souhlasu Topolánka, že Špidla mu připomíná Beriju. A to nikoliv v průběhu volební kampaně.

0 0
možnosti

Pan prezident slíbil, že nebude útočit na protikandidáty, a prohlásil, že nepovede žádnou předvolební kampaň. __ (o pár dnů později)__ Urážek se dočkali Horáček i Drahoš... (o pardón, pozurážel je Ovčáček...!! A vlastně to urážky nebyly, on nikoho nejmenoval... Vlastně jo, ale jen tak mimo... A vůbec tam byl jinej kontext...!). Zeman má svůj vlastní pravidelný pořad na TV Barrandov se servilními moderátory, který se začal vysílat náááááhodou v době vyhlášení opětovné kandidatury... (o pardón, to je zábavný laskavý pořad, ne kampaň...!! A svůj pořad má kde kdo, i ten bombomentčík Havel měl svoje Hovory z Lán...!!!). Zeman prohlásil, že šéfkou jeho volební kampaně vedené za peníze českého státu je tak trochu nepotisticky jeho žena... (o pardón, to je... to není... ehh.. No však oni apologeti blbosti nějakou výmluvu vynajdou...).

7 0
možnosti

Možná by bylo lépe namísto nadávání na kandidáta, který před čtyřmi lety vyhrál, konečně začít přemýšlet o tom, co jste tenkrát udělali špatně. Sami tvrdíte, že Zemanovo vítězství nebylo nijak výrazné, takže panu knížeti ten úřad utekl jen o fous.

1 0
možnosti

J87a95n 78H29r58u96z15a

24. 4. 2017 15:22

S knížetem jste mimo téma. Tady se bavíme o prohlášení Zemana a realitě.

0 0
možnosti
Foto

Trochu mne děsí ta představa bezradných voličů Miloše Zemana, kdyby třeba nevyhrál. Co budou dělat? Kdo jim bude sdělovat své představy o systému náhrady premiéra či vtipné nápady, jak se chovat k dívkám na Šumavě? Navíc - museli by třeba poslouchat zase nějaké hloupé filosofické proslovy z Hradu, že je třeba být noblesní, slušný, trpělivý a nepovažovat názorového odpůrce za hnůj či idiota.

Br, hrůzná představa...R^

12 0
možnosti

Vyjdem do ulic a začnem vybíjet výklady a rozbíjet auta, jak to dělá neomarxistická cháska placená Sorosem po neúspěšných volbách;-D

2 1
možnosti

Zemanová, jako šéfka kampaně, to je opravdu silný kalibr, kde se na ní hrabou všichni ti mediální profesionálové a PR odborníci, se ani nedivím, že to nemůžete rozdýchat

3 2
možnosti
Foto

J92a25n 34P13e11c70h17a

21. 4. 2017 0:05

Když mu to voliči žerou a budou ho volit, dobře jim tak.

4 3
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik