Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Za pravdu se vždycky platí kopancem, to je mezinárodně uznávaná valuta." - Jan Werich.

4 0
možnosti
ŠM

Jak jednoduché,přivázat j ek bráně zoo,napsat nad ně co provedly a jakou způsobily škodu finanční i psychickou..ta finanční s edá vyčíslit..takže vedl enich kbelík s vodou a v něm lískové pruty...a každá jedna rána za korunu,druhá zdarma jako bonus....do večera maj finanční škodu zaplacenou...:-/!!

2 0
možnosti
PB

..... tak na vobhajobu tech parchantů bysme mohli uvést, že plameňák byl provokativně bílej, navíc měl červenej-komunistickej zobák,- podla teho jakej byl zasloužilej otec možeme konstatovat že to byl čistokrevnej hetero a to sa v dnešní době taky zrovna nenosí,- ....ešivá von si to nakonec tak nějak nezasloužil, žejoV?!

0 0
možnosti
BR

Bohužel klasika. Nad zoo kolem Jakubáku (kostel S. Jakuba) a v přilehlých čtvrtích žije poměrně početná komunita "sociálně nepřizpůsobivých" občanů a její děcka tam dělají bordel. To už bylo ostatně i za komunistů. Že ty děcka pronikly do zoo není nic neobvyklého. A je prostě už komické, jak média úzkostlivě tutlaly tuto kauzu, aby se nedej bože nezačalo psát o tom, kdo to je ....

3 0
možnosti
AR

A35d67a53m 18R16y47c23h27l63ý

12. 3. 2017 20:41

Přestat vyplácet dávky. Nechat pochcipat hlady. V případě nepokojů střílet...

1 0
možnosti
VF

Pane Havránku, měl jste napsat: tři mladíci ve věku šest až deset let......;-D

1 0
možnosti
Foto

Kde se tam ty děti vzaly? Kdykoliv jsem s dětma šla kamkoliv, kde se platilo vstupné, byt jen 1 Kc, nikdy jsme tam nepotkali zástupce "znevyhodnene" menšiny.

0 0
možnosti
JO

A kde byli rodiče? Pustili děti ve věku 5,6,8 let samotné do zoo? Nebo stáli opodál a říkali si, jak jsou ty děti skvělé, když kamenovali zvíře?

0 0
možnosti
NM

...přijímám sázky na to JAKÝ TO BUDE MÍT KONEC ....;-O!!

2 0
možnosti
Foto

Jak vám ten článek vypadl? Tady to bývá dost běžný technický problém a vůbec nebývá spjatý s obsahem článku.

0 0
možnosti
VH

Admin jej stáhl, neboť v názvu bylo...ro.ské děti ubily...

3 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik