Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tech 60 tisic sledovatelu znasilneni taky stoji za to, ze by jen muslimove?

0 0
možnosti

...... tři Afghánci !,- tak musijou sa nějak vodreagovat když sou frustrovaní, žejo ?!?

2 0
možnosti
Foto

Informují o tom, nebo o tom neinformují? Jak jste se to tedy dozvěděl? Jste členem té skupiny? Tak o čem to tady plácáte? Jen si honíte triko. Podobných případů na celém světě je spousta - tím to nechci vůbec zlehčovat, nebo se zastávat idiotů, kteří něco podobného dělají a ještě sdílejí v nějaké int. skupině. I v česku byly podobné případy, a třeba u šikany naprosto běžné atd. V dnešní době, si alespoň trochu solidní média informace také ověří a pod. Nebo počkají na zprávu policie, vyšetřovatelů atd., aby bylo jasné o co jde - nic divného; právě i díky lidem, jako jste právě vy. Prostě není nic divného, že se to objeví s nějakým odstupem - nebo si myslíte, že to je hlavní zpráva dne, kterou okamžitě přinesla třeba ČTK? Nebo by měla být? O šíření se postarají tací jako vy, o to nikdo strach nemá.

7 16
možnosti
Foto

Jenze techto pripadu dramaticky pribyva a soucasne ubyva pachatelu kteri nejsou z exotickych krajin. Cim drive si to otevrene prizname a prestaneme s alibismem ze se to deje vsude, tim drive se nam podari se ubranit a hlavne vzit vitr z plachet vsem co siri nenavist

8 1
možnosti

Na iDnes musíte umět číst mezi řádky, podobně jako za totáče. Fotka těch mladíků je dostatečně výmluvná i beze slov, která jim zřejmě došla. ;-)

7 2
možnosti

Jen jestli neni nekym dodana? Nebo je jen Ilustracni?

2 3
možnosti

Nazývat věci pravými jmény by měli jít Švédi,nikoli Češi.Čím dřív,tím líp.

10 0
možnosti

Ti Švédi jsou ale masochisti, co? A ještě tam ty imigranty sami chcou a jsou za ně rádi. No, měla by tam vyjet nějaká česká parlamentní delegace naučit ty pomatené Švédy, jak se má správně zacházet s muslimskými imigranty... Mohl byste jim dělat edvajzra..

4 3
možnosti

tak ono asi běžní Švédi ne, ale zřejmě se bojí ozvat, protože by z nich pak různí lidé udělali xenofoby a nácky ;-)

11 1
možnosti

Ti mladici jiste byli neobycejne potentni. Rekl bych ze skoro jako jeden zdejsi bloger.

4 20
možnosti

Jste neobyčejně nechutný, pane Vokoune.

Kdyby to byla vaše dcera, určitě byste to takhle nezlehčoval.

29 1
možnosti

J47i18ř15í 92N77o32s66e15k

27. 1. 2017 12:40

Afgánci. Tak se báli doma (čeho? s Talibanem jsou zřejmě jedna ruka, viz projevy), že utekli do Švédska, kde jsou vděční.

Mimochodem, a TOHLE chcete zaměstnat?Rv

19 1
možnosti
Foto

je třeba vytřískat agenty islámu, kteří obsadili všechny důležité posty v EU, média nevyjímaje. Když má S.A. peníze na 2000 mešit, které chce v Evropě, není pro ni problém si koupit 20 tisíc mocipánů.

23 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS