Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V nedělijsem na obdobné téma napsal článek (http://pavelliprt.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=574771)a mimo jiné jsem se tam zmínil, že v těch zemích, odkud k nám přicházejíutečenci, jsou zvyklí na atentáty a desítky mrtvých skoro denně.

A paníMerkelová opět dnes zmínila něco v tom smyslu, že se včerejší čin je útokna naše hodnoty apod. A vypadá to, že až ji příští rok opět zvolí kancléřkou,tak je sem bude zase dále zvát a přesvědčovat nás, že jim máme pomáhat.

0 0
možnosti

J90a12n 12R87á39ž

20. 12. 2016 13:10

Jednou z manter multikulturalistů je, že máme muslimům porozumět. Myslím si to samé a jelikož vím, že skutečnou hrozbou pro nás nejsou ani Číňané, ani Rusové, ale právě islamisté, snažím jim už dlouho porozumět, abych mohl vědět, co nás při kontaktu s nimi, až jsem přijdou, mohl očekávat. Delší čas jsem mezi nimi byl pracovně, často jsem jezdil do zemí s islámskou kulturou a diskutoval s muslimy. Takže vím, že považují každý, i ten sebemenší ústupek za projev slabosti,ne-li zbabělosti. A taky dobře vím, že slabými hluboce opovrhují. Celá islámská kultura je založena na respektu k odvaze a síle. A teď, když přijedou do Evropy mezi ty, ke kterým měli vždy respekt, protože se až na nedávnou dobu, tam u nich Evropan choval tak, že respekt vzbuzoval, zjišťuje, že ve skutečnosti jsou Evropané slabí, dokonce, že jsou bojácní, neb plní bez odporu jejich požadavky, ve všem jim ustupují a celkově se chovají spíše jako sluhové, než jako respekt budící partneři.

Takže je mi jasné, že budou svůj tlak stupňovat a že s politickou a intelektuální elitou, která Evropě vládne, nás čeká v historicky krátké době nevyhnutelně podřízenost jejich kultuře. A má to celkem logiku. Civilizace, která relativizuje vše, na čem historicky stavěla svoji po staletí trvající celosvětovou převahu, společnost, která upřednostňuje ústupky před bojem, nemá jinou vývojovou cestu. Civilizace, kde větší celospolečenský respekt mají kavárenští žvanilové před vojáky, nemůže v konkurenci s bojovnými kmeny přežít.

3 0
možnosti

Jestli to byl skutečně Pakistánec, tak proč vůbec dostal azyl? Je tam válka, není, Je tam diktatura, není. Tak co tady proboha dělá??!!!

1 0
možnosti

J23a62n 50R21á68ž

20. 12. 2016 13:15

Vaší otázce liberální intelektuál neporozumí, takže logickou odpověď od něho nečekejte. A my "normální", kteří ví, že devadesát procent těch, kteří se do Evropy tlačí, by vůbec nemělo hranici EU překročit, odpověď znají.

3 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik