Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celý tento program je jen snůškou frází.

Ve skutečnosti se nic nezmění.

0 0
možnosti
HP

Německý ministr vnitra Thomas de Maizière chce vracet migranty do Afriky ještě před tím, než se jim podaří přes Středozemní moře dosáhnout evropských břehů. VPodle dnešního vydání nedělníku Welt navrhuje, aby Evropská unie zachytávala lodě s potenciálními přistěhovalci už na moři a umisťovala do táborů mimo Evropu. Jeho plán, inspirovaný praktikami Austrálie, počítá s vybudováním táborů v Tunisku, Egyptě a dalších severoafrických zemích.R^ Levicová opozice však podle listu Welt nápad kritizuje s tím, že by vedl k "humanitárnímu skandálu" a stal se "dalším krokem směrem ke zrušení práva na azyl".

Kdo vyhraje? Zdravý rozum, nebo neomarxisté???

9 0
možnosti
RT

A když to před 1 měsícem navrhoval Orbán, tak to bylo neuskutečnitelné a v rozporu s právy "uprchlíků".

2 0
možnosti
Foto

To není problém Německa, Francie, Skandinávie či V. Británie. To je problém Evropy. S imigranty je to jako s chřipkovou pandémií. Zatím se můžeme utěšovat, že nás se to netýká.

7 0
možnosti
Foto

Ano, velká škoda, že to nebylo už před lety, že se paní Merkelová vůbec nestala kancléřkou ..... a tak by se dalo pokračovat.

Ale dnes je dnes a co se stalo, už se neodestane. :-(

Nesouhlasím s tím, že bod zlomu v Německu ke katastrofě už byl překonán. Ten by byl překonán tehdy, pokud by Německo rezignovalo na lidská práva, začalo tolerovat právo šaria, sex s dívenkami od 9 let, apod. To se naštěstí ještě nestalo.

Proto je zpráva z Bavorska skutečnou nadějí, že se tak ani nestane a že s muslimy v Německu bude konečně provedený nezbytný "ordnung".

Jinak jsme všichni zpátky ve středověku!

Souhlasím s tím, že to nebude vůbec nic snadného. Ale Němci si to zavařili sami!

11 0
možnosti
Foto

Nějak jste zapoměl napsat co by se na novém programu CSU mělo paní Merkelové nelíbit?;-D

Na křesťanské zásady se odvolává i její strana, politický islám v Evropě odmítají všichni včetne paní Merkelové.

Paní Merkelová tam nepřijela ani ne tak kvůli programovým rozporům, ale kvůli tomu, že čás CSU je proti ní a nechtěla jitit situaci.

Ten problém není o nic větší než když u nás je část ČSSD dokonce proti svému předsedovi, KDU-ČSL se u nás zásadně rozcházejí např. v církevních restitucích a jsou ve vládě.....

V Německu se nestalo nic zas tak mimořádného. Jen část zdejších blogerů z toho má "druhé vánoce";-DRv

1 12
možnosti
Foto

PS. když se lokální CSU trhne od CDU tak její význam bude naprosto mrginální a naopak do vlády by zřejmě musela CDU s SPD přibrat někoho dalšího-v úvahu připadají prakticky jen strany více vstřícné k uprchlíkům.

1 6
možnosti
JL

CDU je také stranou křesťanskou - a její vliv je o dost vyšší než CSU. To jen na okraj.

1 0
možnosti
Foto

Ale CDU i CSU jsou proimigrantské strany.

Sice se začínají rétoricky vyhrazovat proti imigraci, ale ve skutečnosti proti ní neudělají vůbec nic.

Takže je úplně jedno, která strana má vyšší vliv.

Proimigrantské jsou i Strana zelených a Sociální demokraté. Tyto strany tvoří v Německu většinu, takže počet imigrantů bude v Německu neustále narůstat, protože němečtí voliči jim skočí na jejich protiimigrantské fráze, jak vidíme v případě autorova článku. Ten sice není německým voličem, ale tuto snůšku frází z bavorské CSU jim slupnul i s navijákem.

0 0
možnosti
KC

Chytání kočky za ocas se stalo stylem německé politiky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik