Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Někteří azylanti si třeba zaskočí zastřílet do Libye, Sýrie či Iráku. Ale to se nedovíme.

3 0
možnosti

Západ je blahobytný a tolerantní téměř k čemukoliv, a to neustále bude ukazovat, dokud ho to nezačne mrzet.

2 0
možnosti
Foto

Já si pamatuji, že moje první dovolená na přelomu 70. a 80. let byla "dovolená na zotavenou". Z čeho se, prosím pěkně, zotavují ti běženci? Z obtěžování všeho, co neuteklo na strom? Z front na peníze, z jídla 3x denně, které doma neměli? A proč nejedou do nějaké hezčí země, třeba Syřané do Eritreje, Habešané do Afghánistánu a Pakoši zase do Sýrie?

5 0
možnosti

Protože v předmětných zemích nejsou HATE FREE organizace,ze kterých se musí zotavit.

3 0
možnosti

KarmaR^Vlastně bych je na rovinu prověřil,jak je to s tou perzekucí.

3 0
možnosti

M91i42l32a34n 19R16a67d37e66k

11. 9. 2016 17:42

to same Romove v Canade. Ti take jezdili domu na dovolenou, mozna jete jezdi, a kanadskym uradum trvalo leta nez jim to docvaklo proc vlastne do te Canady chodi, a zacali konecne mit podezreni ze neni pravda ze by Cesi vrazdili Romy na potkani, takze musi do Canady jit zachranit holy zivot, a ze take neni pravda ze by v Cesku nepovolovali Romum posilat deti do skoly nebo ze by nemeli pravo na praci.

A Nemci, ten narod ktery vynalezl Blitzkrieg, tak to je prekvapeni ze dnes maji tak dlouhe vedeni a jeste jejich uradum plne nedocvaklo jak to vlastne je i stemi Syrany

11 0
možnosti

No vidíte a když to napíšete,tak je u jedné ukřivděné soudružky z Kanady zle, protože ČR je východní blok a pátá Putinova kolonie,kde jsou samí rasisti, xenofobové a Kanada?VRáj na zemi,kde jsou všichni hodní!VProto před 14ti lety zavedli bodový systém na žadatele o azyl(větší vzdělání,rodiný stav, ohrožení života v zemi původu=víc bodů),akorát se neví jestli vrací zpět úspory těm neúspěšným žadatelům.Před 7lety zavedli víza pro ČR(proč asi?).Letos nechtějí Islám!(Proč asi?)!!Ale když to samé žádá česká rasistická veřejnost, tak je to špatně,protože nejsme rozvinutá Kanadská společnost,ale jen česká, zaprděná,východní.[>-]

Ale určitě všechny předmětné změny v Kanadských imigračních zákonech způsobily petice skupinky Čechů z 50. a 70. let,kteří žijí v Kanadě;-D;-D;-DVěřím tomu,že Kanadská vláda,premiér a ministr zahraničí se nechá tolik ovlivnit několika českými peticemi;-D;-D;-D;-D.

6 0
možnosti

M94a94r52t77i58n 54R35a46m

11. 9. 2016 16:10

Vám karma!

Jen bych ještě od někoho potřeboval vysvětlit, jak může někdo, kdo nepracuje, jezdit na dovolenou?! Pokud chápu slovo dovolená jako termín na dobu určenou k rekreaci po práci, tak tomu nerozumím! Tomu, že si z nás běženci dělají serpenízky, tomu rozumím, protože "hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere".

22 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik