Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Od počátku tvrdím: Šlachta je jen bonus. Účelem byl zmatek při (záměrně a účelově 'nepřipravené') reorganizaci. Zmatek, při kterém se kdokoliv dostane do jakéhokoliv spisu a leccos se ztratí.

Mimochodem: Všimněte si chování výboru sněmovny - raději nebyl schválen program, jen aby výbor nemusel na základě faktů doporučit další odklad reformy. Nakonec se ani na obdobném stanovisku nedohodla ani "vyšetřovací" komise.

Prostě: všichni mají na tom veřejném domě zájem.

3 0
možnosti
JS

Normalizace v režii Chovance a jeho podržtašky Tuhého jak vyšitá.

Nečas uvolnil policii a státním zástupcům ruce k vyšetřování v nejvyšších patrech a pak ho odrovnaly kabelky ambiciozní sekretářky, sociální Sobotka ovšem "ustojí" bez problému i korupci na nejvyšších místech v policii, protože ji opět má zásluhou Chovance pevně pod kontrolou.

Ovečkám socialistů stačí před volbami namazat med kolem huby (úst) a šlapou k urnám jak vojáci.

2 0
možnosti
Foto

Báchorky ! Babišovi moc záleželo na olomouckých kovbojích a napadl reorganizaci policejního rezortu. Je zvyklý kecat do všeho a všechny seřvat. Jen tentokrát trochu až moc podezřele !!

Mocnář dostal do zubů! Agrofert prohrál. Chovanec mu ukázal místo. Andrej rozmístil 3.000 bilbordů, že vás, koblihové - korupce zničí, včetně - autora tohoto žbleptu, panikáře. Takže rychle pod duchnu !

1 3
možnosti
VH

Paní Kyselková. Až začnete používat hlavu, zvažte:

- Cca čtrnáct dní před původním termínem padla námitka, že není zřejmé, zda nebudou ohroženy živé kauzy; teprve tehdy byla věc posuzována a za cca 36 hodin! "zjištěno", že nebudou. Buď jsou pánové Chovanec, Tuhý a Laube totálně (ale opravdu totálně) neschopní šéfové (kteří měli dávno /nebo alespoň nedávno/ vypadnout pro neschopnost), nebo byl důvod takové nepřipravenosti zcela jiný. Jaký, myslíte?

- Státní zástupci upozornili, že s nimi záměr a zejména budoucí vazby nebyly konzultovány. Základní vazby s nejbližšími spolupracovníky (a v průběhu vyšetřování vlastně nadřízenými) nebyly projednány a čtrnáct dní před spuštěním vůbec vedení policie známy. Totální neschopnost vedení ministerstva a policie. Do nebe volající neschopnost! Nebo záměr a naopak všehoschopnost? V obou případech měli oni tři muži dávno skončit. Samozřejmě neskončí - je zde "vyšší zájem".

- Státní zastupitelství prosadilo, že alespoň jedna živá kauza nezůstane ve spárech reorganizovaného chaosu. Myslíte, že státní zástupci nevěděli, proč za tento přesun tak urputně bojují? Myslíte, že neměli dost argumentů, kdy jim mafie musela ustoupit?

Takže rychle do té duchny.

PS: Pana Babiše si neidealizuji. Chápu, že boj byl bojem politickým. Ale v tomto případě je evidentně máslo na hlavě jednoho podrazáka a jedné poslušné figurky.

1 0
možnosti
JS

Další co skočil na špek Burašovo hnojometu.

3 8
možnosti
VH

Samozřejmě. Tak akce byla připravená perfektně. Pefektně k vytvoření dostatečného zmatku. Opravdu Vám to skutečnosti, přiznané i "autory" nenapověděli? No jo - když Vy vyznáváte jen toho svého "boha".

1 0
možnosti
JD

V "normalni" spolecnosti, by musel nejen p. Tuhy skoncit, ale i p. Chovanec, jakozto primy a zodpovedny nadrizeny. Basta!![>-]

7 2
možnosti
RH

V normální zemi by ale neřídil zemi agent StB ve prospěch svého byznysu.

3 4
možnosti
JSS

Tak jsme zvědavi. Ale kdo bude ten KATANI ?? NAVRHUJU: ustavit vyšetřovací slezinu ze špiclů CIA, GRU, STASI, Kajínka a některýho ze zrušených ÚOOZ.

2 1
možnosti
RH

To je pěkná ptákovina. Babišpress dělá, co může, ale zatím to může být jenom snaha o kompro. Babiš se snaží o ovládnutí části policie (můžeme si klást otázku, jestli třeba nevyšetřuje jeho průšvihy) a v tom mu pomáhal hrdinný traktorista, za což dostal také pěknou trafičku. Nemám iluze o Babišovi, ani o vnitru, ale dosud dostupné informace spíš naznačují vrtění psem, než by něco dokazovaly.

4 6
možnosti
Foto

Bože , že vás ty pindy vyčtené bůhví kde, baví pořád psát. S realitou to nemá ani za nehet nic společného. RvRvRv

2 9
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik