Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Vy jste potřeboval Zemanovu zprávu. Vám nestačil průběh reorganizace policie, respektive její "kvalitní příprava" k tomu, abyste hodnotil? Vy jste nepochopil, že nedořešené vztahy uvnitř i vně nejsou dány jen fofrem, s jakým se reorganizace připravila? Že jsou účelové, aby se mohly ztratit důležité části některých spisů a a v rámci reorganizace nebylo možno stanovit odpovědné? Vy jste nepochopil, proč státní zastupitelství ze všeho nejdřív "zabavilo" spisy alespoň některých kauz, aby zachránilo alespoň něco?

Opravdu jste do dnes netušil, jak moc prodejné je vedení policie? Za generálské hvězdička se platí. Tu M. Zemanovi, tu Chovancovi.

1 0
možnosti
SN

:-).......Samozřejmě velký souhlas ! To není jen problém policie, ale hlavně problém politiků. KDyž vidím Kalouska, jak jásá, to už je samo o sobě dost vypovídající.

LIDé nejsou hloupí a ČSSD se stane nevolitelnou stranou. Babiš, který se do toho opřel, tomu nemohou přijít na jméno. TeĎ zase ANO nahání kvůli výběru mýta. Bělobrádek zřejmě zapomněl, že tuto nevýhodnou smlouvu uzavřel lidovec Šimonovský a postupem doby ještě doplněnou různými tajnými ujednáními, takže smlouva je fakticky nevypověditelná. Na to je, jak vidíme v televizi největším odborníkem, absolvent plzeŇských práv, Chovanec ! R^R^R^

1 1
možnosti
VH

Důvod, proč Babiš protestuje? Protože je MV v rukou konkurenční strany. Takže by Babišovi nemuselo stačit ani vlastnictví tisku. Znalost rozpracovaných kauz a jejich ovlivňování šéfem MV by bylo mnohem větším střelivem.

Věřte: jiný důvod není.

1 1
možnosti
Foto

To není nic překvapivého, vždycky to tak bylo. Podle některých odborníků jsou zločinci i policisté ze stejného těsta, jen se někteří přikloní k B. Němcové a jiní k Babinskému, obrazně řečeno. Horší je, jestli je smyslem těchto kauz, vytvoření policejního státu, respektive snaha policie získat co největší pravomoci, to by potom opravdu byl obrovský problém pro nás všechny. Tak doufejme, že jde jen o žabomyší války.

1 1
možnosti
VH

Nikoliv pravomoci policie. Pravomoci strany, která ovládne MV. Vy neznáte poválečnou historii ČSR?

0 0
možnosti
KC

ČSSD ujíždí půda pod nohama. Nepoučila se z pádu ODS, čeká ji stejný proces. Opozice a nezávislý tisk už se postarají, aby se věci dostaly ven.

3 0
možnosti
Foto

Pokud má Nejvyšší státní zastupitelství tyto informace, tak proč je nepředá Generální inspekci policejních sborů, kam taková informace podle zákona náleží. Proč je ventiluje nejdříve přes tisk, ne snad proto, aby Policie ČR měla dost času zamést stopy ?

3 1
možnosti
VH

Nevím, myslím, že musí odejít Chovanec nebo Zeman, hlavní je aby se to konečně vyšetřilo.

2 0
možnosti
Foto

No nevím, nevím. Nechce se mi ale příliš věřit tomu, že jediní čistí jsou vrchní státní zastupitelství v Olomouci a ÚOOZ pana Šlachty a že všichni ostatní jsou zkorumpovaní.

6 2
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik