Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P61e66t70r 81B39r84o90ž

1. 7. 2016 8:44

Pokaždé si říkám, že hlouběji už klesnout Š. nemůže... A ono to jde...

7 0
možnosti
PD

P93e85t92r 25D45o56b91r92ý

29. 6. 2016 16:53

"Současná veřejná ochránkyně práv je úplně jiná káva"

Moc hezká věta. Chybí Vám tam ale písmenko.

27 0
možnosti
JN

...a toto písmenko jsem tam na 1. pohled viděla, fakt jo, viděla! Pak jsem zostřila...je tam skutečně káva :-/

20 0
možnosti
VH

Opravdu jste chtěl napsat "To je jiná káva"? Nebo je to překlep? :-)

12 0
možnosti
RB

Tak zas to by musel být kráva i Motejl, aby Šabatová byla jiná

0 0
možnosti
JR

J65a65n 41R88á45ž

29. 6. 2016 16:27

Tak to dopadá, když někdo s bolševickým myšlením dostane významnou státní funkci. Při jmenování Šabatové, za nímž stal Dientsbier a jeho lidskoprávní parta, se nějak zapomnělo na její neblahou úlohu v kauze "kuřimských" týraných dětí. Vždyť už tam bylo jasné, že její mozek je pomalejší, než její slova a činy, že neuzná svou chybu a když ji někdo vyčte nějaký lapsus, tak na něj hned nevybíravě útočí.

Kvůli Motejlovi ten zbytečný úřad zřídili a kvůli Šabatové by se měl zrušit.

P.S. Je pozoruhodné, jak se dosahují do postů ovlivňujících atmosféru vztahů majority s minoritami, zcela nekompatibilní jedinci uznávající jen svou pravdu. Čili lidé s jednáním typickým pro bolševiky.

Ombudsmanka Šabatová, dcera zatvrzelého komunisty, který ublížil v padesátých letech mnoha lidem, do funkce veřejného ochránce lidských práv a do funkce ministra pro lidskoprávní neziskovky Dientsbier. Mám podezření, že vůbec nešlo o jejich moralni, či odborné vlastnosti, ale šlo při jejich jmenování hlavně o to, že se otcové jich obou, po prohraném mocenském boji uvnitř KSČ stali s donucení disidenty.

27 0
možnosti
VH

Tak to dopadá především tehdy, když dostane někdo funkci, na kterou ani náhodou nemá. Když dostane funkci, aby byl od něj pokoj. Nebo proto, že ji žádnému ze vhodných kandidátů dát nechceme.

12 0
možnosti
Foto

Mně se Šabatová zamlouvá více než Motejl, ten jenom kouřil v úřadě cigarety.

0 20
možnosti
JS

Dámě bych doporučil dlouhodobější pobyt v domě který je zpola obýván Romy a z druhé poloviny radikálními muslimy a potom by mohla mluvit o romských otázkách potažmo muslimských . Docela bych byl zvědav na její následné názory. Podobné názory a přání měl jeden hudebník s tím že bude klidně bydlet v Chánově avšak byl to projev tlučhuby protože k tomu nikdy nedošlo.

27 0
možnosti
SB

Všem, kteří mi dáte záporné znaménko, když jsem kritizoval Motejla:

V tuto chvíli tam mám záporná znaménka dvě, vesměs od žen, Tedy s největší pravděpodobností od matek, které porodily alespoň jednoho potomka:

Kdyby tím chodcem, jehož smrt zavinil Motejl tím, že usnul za volantem a vjel na chodník, bylo Vaše dítě., byly byste k jeho osobě též tolik tolerantní?

Ono se to snadno odpouští takováhle špinavost, když jde o člověka, kterého jste neznaly, milé dámy, avšak na chodníku jsme si všichni rovni: i ten starší pán, i Vaše dítě.

0 1
možnosti
JK

Byla to nehoda. Domnívám se, že norrmální člověk, který autem zabije jiného člověka, z toho má celoživotní trauma. A domnívám se, že pan Motejl byl normální člověk se svědomím. Jak se mu s tím, co provedl, žilo, to už nám neřekne.

14 0
možnosti
SB

Děláte si o Motejlovi zbytečné iluze. Jediný rozdíl mezi ním a Šabatovou je ten, že sdělovací prostředky z něho dělaly pánaboha, a tudíž tomu mnozí lidé uvěřili. Ve skutečnosti to byl stejný mlátič prázdné slámy jako Šabatová.

A navíc měl na svědomí lidský život.

3 9
možnosti
JS

Můžete ten "lidský život" konkretizovat?

0 0
možnosti
PV

P97a77v33e10l 48V53é82b90r

29. 6. 2016 14:04

Šabatová je to, co prezident přeložil...

1 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik