Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na změnu "2. pád"? Vrba je jen špička ledovce. Pokud byste se zajímal o fotbal hlouběji věděl byste, že to co naši fotbaloví reprezentanti předvedli bylo "skoro maximum" toho co máme. Problémy českého fotbalu začínají už v práci s mládeží až do dorostu a v korupčním prostředí. Český fotbal bohužel momentálně nemá na to aby se vyrovnal TOP repre týmům Evropy.

0 0
možnosti

Naivní hra,

bez nacvičených taktických variant a celkové koncepce, nemůže dnes slavit úspěch.

Podívejte se na Němce

- nacvičené útočné varianty, dohodnuté nabíhání, žádné riskantní přihrávky naprázdno a po dosažení gólu, hra na držení míče třeba téměř celý poločas. Nejdůležitější pro ně je, získat co nejdříve ztracený míč a udržet si ho ve své moci. Pak jim stačí i jeden gól k udržení vítězství.

0 0
možnosti

Obvykle to nedělám, ale to už je moc:

...po zápase se Španěly...

...byli hrdí na ...

0 0
možnosti

...proč už nekandidujtete na repre trenéra...když tomu tak rozumíte...???

0 0
možnosti

My polští těšínští nacionalisté máme radost z toho že naši bratři z druhé strany Olzy

postoupili. Ale já z našeho /českého/ debaklu radost nemám. Přece hluchý se nemůže smát slepému. Kde nic není, ani čerte nebere. Polská liga, česká liga to není Premier League nebo Primera Division, bundesliga....

Hráli jsem podle svých možnosti, včera bylo i nasazení..... možná to chce více sebedůvěry a ctižádosti...... spoustá hračů nebyla v optimálné formě....

Vlci vyjí / i vy autore:-P /,karavana jede dál.

1 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik