Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Pokleslá zábava je to možná pro Vás, ale polovinu Evropy i spoustu Čechů ta soutěž zajímá a spojuje to v dobách, kdy je to potřeba. Ano, koncert vídeňských filharmoniků by měl být na ČT Art, ale nekopejte kvůli tomu do Eurovize, která spousta lidí zajímá.

0 0
možnosti
Foto

? Škoda, určitě by se to vysílat mělo!!

1 0
možnosti
MD

Kultivovat 'cesky lid' koncertem Videnskych filharmoniku? To a dalsi veci neni na poradu dne. A v pripade CT uz vubec ne.

1 0
možnosti
VH

Minulé ročníky vysílali...

0 0
možnosti

Myslim, že odpověď, proč se koncert nepřenášel, není až tak složitá. Žába na prameni je šéfredaktor redakce zábavy M.Fridrich, který je všechno jiné, jen ne kulturní.

Podle toho vypadá i skladba pořadů.

Hlavně, aby to moc nestálo.

3 0
možnosti
JR

J46a32r75a 64R82a78n18k

1. 6. 2016 1:01

Na youtube se najdou jejich koncerty, ale vetsinou Novorocni, tak jeste pockame a za mesic az dva to tam najdete:-)

1 0
možnosti

Žijeme ve 21. stoletím a lid se chce především bavit. Eurovision (máte to i špatně napsané jako eurosong) rozhodně neni pokleslá zábava je určena jak intelektuálům tak i širšímu publiku. Výborná hudební čísla, skvělé výkony to vše dělá eurovizi skvělou už 61 let.

Koncert vážné hudby je jen určen pro vybrané jedince kteří to ocení, tudiž je jasné že není pro ČT atraktivní. A na ČT Art jde takových věcí tisíc. Hádám pane Havránku že jste Eurovision vůbec neviděl. O hodně jste přišel

0 3
možnosti
JT

To je tedy hodně pokleslá zábava. Šmíra nejhrubšího zrna.

8 1
možnosti
RJ

R45a95d56e73k 63J65a91r92o32š

31. 5. 2016 14:46

Eurosong je vrcholem stupidity a pokleslé evropské zábavy. Za obnovení naší účasti bych ČTV udělil tu nejčernější tečku.

Nicméně, Vídeňské filharmoniky vídáme na pravidelném novoročním koncertu, takže bych třeba raději uvítal živé vstupy z festivalu Mezi Ploty, který teď o víkendu v Praze proběhnul. A že se bylo na co dívat a poslouchat...

2 1
možnosti
JC

Ten bod je za první odstavec.

Za druhý už ne. Koncertů kvalitní hudby je v našich televizích velmi převelmi málo.

1 1
možnosti
VF

Už jsem Vám chtěla oponovat, ale máte pravdu. Já vnímám slovenštinu stejně jak češtinu, tak jsem si to neuvědomila.

A jak píše paní Poláčková, k tomu ještě Novoroční koncert - nádhera.

1 0
možnosti
JC

Mně se běžně stává, že se vůbec neuvědomuji, jestli slyším slovenštinu nebo češtinu. Musím se na to soustředit, abych si všiml, který jazyk zrovna poslouchám.

1 0
možnosti
JU

J94a45n 30U72l64r44i44c24h

31. 5. 2016 14:22

Protoze vysila Prazske jaro.

0 0
možnosti
OP

Viděla jsem letní koncert několikrát na rakouské televizi, je to stejná nádhera jako Novoroční koncert. I televizi žijící z našich daní zajímá nejvíc sledovanost, bohužel.

2 0
možnosti
Foto

Proč? Protože inteligence je pro politiky nebezpečná, a není tedy třeba podporovat ji...;-) A tak raději vysílají Eurosong a další soutěže hledající "talenty".

4 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik